Геращенко закликав повідомляти ДПСУ про вояжі російських акторів

Геращенко закликав повідомляти ДПСУ про вояжі російських акторів

Укрінформ
Радник міністра МВС Антон Геращенко повідомив, що прикордонна служба України закінчує формування стоп-листка для російських шоуменів, які без згоди української сторони відвідували окупований Крим і Донбас та виступали там з гастролями.

Про це він написав у Facebook.

"Для російських шоуменів буде заборонено в'їзд в Україну на кілька років. Початок вже покладено. Учора двох російських акторів, які приїхали заробити, видворили з України із забороною в'їзду на три роки. Шкода, що раніше не розпочали", - написав він.

У зв'язку з цим Геращенко звернувся з проханням повідомляти про виступи російських акторів на території окупованого Криму і Донбасу за адресою: info@dpsu.gov.ua

Після перевірки інформація буде використана для захисту Українського інформаційного простору і території від російських гастарбайтерів.

Як повідомляв Укрінформ, 8 листопада Державна прикордонна служба заборонила в'їзд в Україну на три роки російським акторам Людмилі Артем'євій і Миколі Добриніну, відомим українському глядачеві за серіалом "Свати".

Співробітники Держприкордонслужби перевірили інформацію про можливе порушення громадянами РФ Добриніним М.М. і Артем'євою Л.В. законодавства України в частині, що стосується перетину державного кордону України через недіючі пункти пропуску і перебування на тимчасово окупованих територіях, відзначається у повідомленні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-