Луценко не планує звільняти Горбатюка

Луценко не планує звільняти Горбатюка

Укрінформ
Генеральний прокурор Юрій Луценко не має наміру звільняти Сергія Горбатюка з посади начальника департаменту спецрозслідувань ГПУ, який опікується справами щодо подій на Майдані.

Про це він заявив у суботу журналістам після зустрічі у Києві з родинами Героїв Небесної сотні, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Багато хто з учасників сьогоднішнього зібрання переживав за долю пана Горбатюка, який очолює департамент спецрозслідувань щодо Майдану... Сергій Горбатюк був, є і залишиться начальником департаменту спецрозслідувань щодо подій на Майдані. І він або отримає орден, я не жартую, за досягнення і результат... Іншого я називати не буду, бо не допускаю його. Тому всі страхи і політичні спекуляції на тему якоїсь війни всередині прокуратури спростовую. Я лише забезпечую більш ефективне і швидке розслідування тих справ, які вже готові», - сказав очільник ГПУ.

Він зазначив, що деякі справи про події на Майдані вже перебувають у судах, а деякі потребують «дуже важких експертиз і інших слідчих дій».

Водночас Генпрокурор запевнив, що всіляко допомагатиме департаменту спецрозслідувань для якнайшвидшого завершення досудового розслідування всіх справ щодо Майдану і передачі їх до суду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-