Аласанія: Троє моїх заступників вже написали заяви на звільнення

Аласанія: Троє моїх заступників вже написали заяви на звільнення

Укрінформ
Заступник генерального директора з координації діяльності філій НТКУ Михайло Шматов, заступник генерального директора з питань контенту Дар’я Юровська та заступник генерального директора з розвитку міжнародного співробітництва Вікторія Романова написали заяви на звільнення.

Про це генеральний директор НТКУ Зураб Аласанія повідомив у коментарі сайту "Суспільне мовлення".

"Кілька моїх заступників уже написали заяви на звільнення. Але я їх підписувати не буду. Не можна в цей момент повністю міняти весь менеджмент", – сказав він.

У Зараба Аласанії загалом є п’ять заступників. Окрім Михайла Шматова, Дарії Юровської та Вікторії Романової, є ще перший заступник генерального директора Олександр Харебін і заступник генерального директора з фінансово-економічних питань, державних закупівель та матеріально-технічного забезпечення Ганна Бичок.

Михайло Шматов

Дар’я Юровська

Вікторія Романова

Нагадаємо, голова Держкомтелерадіо Олег Наливайко заявив, що новим керівником НТКУ може стати хтось із заступників Зураба Аласанії. Сам Аласанія, який поки працює гендиректором НТКУ, виступає за те, щоб його наступником був хтось із компанії, тому що вони в процесі перетворення, і водночас не проти, щоб це був "варяг".

1 листопада 2016 року генеральний директор Національної телекомпанії України Зураб Аласанія написав заяву на звільнення за власним бажанням. Він не згоден з тим, що Суспільне мовлення, яке має постати наступного року, буде недофінансоване на значну суму.

За його словами, відповідно до закону про Суспільне має бути 0,2% від держбюджету, це приблизно 1,2 млрд грн. Із них держава відбирає 450 млн грн на "Євробачення-2017" , 250 млн грн йде назад в бюджет у вигляді платні за трансляцію, 149 млн грн податками, і 46 млн грн комунальними платежами забирає місто. Ще 112 млн грн апріорі йдуть на міжнародну діяльність (олімпіади, чемпіонати світу тощо). В залишку – 193 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-