Нардепа просять забрати законопроект про

Нардепа просять забрати законопроект про "іноземних агентів"

Укрінформ
Народний депутат Віктор Чумак запропонував автору законопроекту про е-декларування Юрію Дерев'янку відкликати свій проект як такий, що позбавляє слова антикорупційних активістів.

Про це він повідомив у Фейсбуці.

"Юра, я пропоную тобі зняти з розгляду та відкликати свій проект про "іноземних агентів" 5318. Це спроба заткнути рота всім антикорупційним активістам, так зробив Путін, так пробував робити Янукович. Подумай", - написав Чумак.

Він також додав, що "ази публічної політики говорять про те, що вносити такі проекти без консультацій із зацікавленими сторонами безглуздя. Не сприймуть", і висловив думку, що в результаті тривалої розмови йому вдалося переконати автора законопроекту.

Напередодні народний депутат Юрій Дерев'янко поділився у соцмережі новиною про те, що у Комітеті правоохоронної діяльності підтримали його законопроект про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо розширення сфери фінансового контролю та врегулювання окремих питань застосування антикорупційних механізмів.

У ньому, зокрема, йдеться про необхідність е-декларування для громадських активістів, членів НКРЕКП, Національного агентства з питань запобігання корупції, Рахункової палати, представників Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв'язку та інформатизації.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-