Філатов закликав мільйонерів з ВР повернути гроші за оренду житла

Філатов закликав мільйонерів з ВР повернути гроші за оренду житла

Укрінформ
Міський голова Дніпра Борис Філатов закликав депутатів-мільйонерів, зокрема Вадима Нестеренка, Олександра Вілкула, Євгенія Мураєва, повернути державі компенсацію за оренду житла або спростувати інформацію в ЗМІ про отримання компенсації.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Я пропоную усім депутатам-мільйонерам, що зробили це, а саме Вадиму Нестеренку, Олександру Вілкулу, Євгенію Мураєву та іншим «борцям за народне щастя», спростувати відповідну інформацію в ЗМІ. Якщо ви не зробите цього, то хоч би поверніть отриману компенсацію назад до бюджету. Не ганьбіть себе, скнари», - написав Філатов.

Він нагадав, що коли в 2015 році була оприлюднена інформація про те, що народний депутат Філатов отримав компенсацію за оренду житла, він зробив все для того, щоб це спростувати. «Коли в парламентській газеті «Голос України» в 2015 році була оприлюднена інформація, що, я будучи нардепом, отримав з бюджету компенсацію на житло, то я думав, що від злості з'їду з глузду. Я оббігав усю ВР, отримав офіційне спростування цієї інформації та переконав ЗМІ, схильних до сенсацій, це спростування опублікувати. Тому, що це ганьба», - написав Філатов.

Він підкреслив: «Ганьба у бідній країні заробляти мільйони і тут же канючити відшкодування з бюджету на оренду квартирки на Печерську».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-