За мотивами е-декларацій: Розенко наполягає, що

За мотивами е-декларацій: Розенко наполягає, що "не всі подонки і зрадники"

Укрінформ
Віце-прем'єр-міністр Павло Розенко висловив повну підтримку введенню системи електронного декларування.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

«Я повністю підтримую введення системи електронного декларування. Ще будучи народним депутатом України, був одним з ініціаторів запровадження цієї системи і, безумовно, голосував за її введення», - написав Розенко.

Водночас урядовець зазначив, що йому немає чого приховувати, оскільки впродовж останніх років всі його декларації були в публічному доступі і за цей час ніяких кардинальних змін в його матеріальному стані не відбулося.

«У мене немає мільйонних статків, десятків квартир і машин. Я за повну публічність і відкритість процесу електронного декларування, але я категорично проти маніпуляцій на тему "ви там всі однакові, всі подонки і зрадники". Не всі однакові. І електронне декларування це чітко засвідчило», - наголосив Розенко.

Як повідомляв Укрінформ, раніше Розенко заявив, що не вніс у е-декларацію будинок, яким володіє його матір, тому що має на це право за законом. За його словами, будинок, який знаходиться у власності його матері, це звичайний сільский будинок площею 90 кв. м, який був придбаний сім років тому за кошти, виручені від продажі його матір'ю земельної ділянки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-