На Донбасі не внутрішній конфлікт, а європейський - Міноборони

На Донбасі не внутрішній конфлікт, а європейський - Міноборони

Укрінформ
Конфлікт на Сході не є внутрішнім конфліктом України, це є конфлікт Європи та загроза всій системі європейської безпеки.

На цьому наголосив заступник міністра оборони України з питань європейської інтеграції Ігор Долгов заявив під час зустрічі з делегацією Підкомітету з питань безпеки та оборони Комітету закордонних справ Європейського Парламенту на чолі з головою комітету Анною Фотигою, повідомляє прес-служба МОУ.

«Хотілося б ще раз наголосити, що цей конфлікт не є внутрішнім конфліктом України, це є конфлікт Європи та загроза усій системі європейської безпеки», - заявив Долгов. 

Він додав, що незважаючи на досягнуті політичні домовленості, складною залишається також ситуація з розведенням сил через порушення режиму припинення вогню з боку російсько-терористичних військ.

Долгов підкреслив, що Україні було б складно протистояти російській агресії на передовій лінії стримування без потужної підтримки партнерів та друзів. Він закликав європейських партнерів посилювати режим санкцій проти агресора.

У свою чергу Анна Фотига запевнила представників української сторони у подальшій підтримці в боротьбі з російською пропагандою та агресією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-