Українського політолога знову побили на росТБ

Українського політолога знову побили на росТБ

Відео
Укрінформ
Українського політолога В'ячеслава Ковтуна побили у гримерці під час зйомок передачі для російського "Першого каналу".

Про це повідомляє "Ехо Москви".

"Інцидент стався під час перерви зйомок програми "Час покаже" від 31 жовтня. Програма виходить на "Першому каналі", випуск був присвячений конфлікту на південному сході України і долі жителів Донбасу. Запис ефіру опублікована на сайті телеканалу", - йдеться у публікації.

Під час програми ведучий Андрій Шейнін стверджував, що українська влада бреше про російську агресію і воює з власним населенням. Крім того, ведучі та учасники обговорили новий символ української військової розвідки і назвали мислення людей, які створили його, "шизоідним маячнею".

Сама бійка в ефір не потрапила, однак на 55 хвилині шоу Шейнін вибачився перед В'ячеславом Ковтуном за бійку: "Я повинен перед вами і перед усією нашою аудиторією вибачитися. Тому що я обіцяв вам, що я вибачусь за те, що в попередній перерві сталася жахлива бійка в гримерці і вас вдарили. Це неправильно, і я перед вами вибачаюсь, це неприпустимо".

Ковтун ніяк не відповів на вибачення.

Попередня бійка за участю Ковтуна сталася в травні цього року на зйомках програми "Процес" на російському телеканалі "Звєзда".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-