Віра Савченко дала свідчення проти Плотницького

Віра Савченко дала свідчення проти Плотницького

Укрінформ
Сьогодні у судовому засіданні стосовно ватажка терористичної організації "ЛНР" Ігоря Плотницького свої свідчення надала сестра народного депутата Надії Савченко - Віра.

Про це інформує прес-служба Генпрокуратури.

"У судовому засіданні першою свої покази надала сестра Надії Савченко - Віра, яка повідомила суду обставини викрадення та незаконного переправлення останньої через кордон України до Російської Федерації, а також підтвердила причетність Ігоря Плотницького та інших осіб до вчинення цих злочинів", - йдеться у повідомленні.

Крім того, як співучасника викрадення своєї сестри Віра Савченко зазначила так званого начальника контррозвідки терористичної організації "ЛНР" Володимира Громова.

На наступному засіданні, яке відбудеться 10 листопада о 17:00, заплановано допит Надії Савченко та її матері, інформують у прокуратурі.

Як повідомлялося, Плотницький звинувачується у вчиненні терористичного акту, захопленні заручників та викраденні старшого лейтенанта ЗСУ Надії Савченко.

31 серпня колегія суддів Подільського райсуду м. Києва задовольнила клопотання столичної прокуратури про розгляд кримінального провадження стосовно Плотницького за спеціальною процедурою, без участі обвинуваченого.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-