Геращенко - Матіосу: Як є підозри щодо співробітників Інтерполу, порушуй справи

Геращенко - Матіосу: Як є підозри щодо співробітників Інтерполу, порушуй справи

Укрінформ
Якщо головний військовий прокурор України Анатолій Матіос має підозри щодо котрогось із співробітників Інтерполу, їх потрібно реалізовувати у вигляді кримінальних проваждень, а не голосних заяв у ЗМІ. 

Таку думку в ефірі телеканалу "112 Україна" висловив народний депутат Антон Геращенко 

"Якщо у прокурора є якісь підозри, їх потрібно реалізовувати у вигляді проваджень щодо конкретного співробітника Інтерполу. Якщо вони є, а так не робиться, значить, це словесна профанація", - зазначив Геращенко.

При цьому Геращенко підкреслив, що у нього також є питання до прокуратури. "Якщо прокурор знає, що якась особа здійснювала злочини, навіщо про це заявляти в ефірі, адже тоді така особа може підготуватися, приховати докази правопорушення, знищити документи, чи навпаки не знищити, які мала знищити, чи навіть утекти", - сказав він.

Також Геращенко додав, що якби якийсь зі співробітників Інтерполу не передавав документи, про це б відразу знала прокуратура.

Як повідомлялося, у п'ятницю в ефірі одного з телеканалів головний військовий прокурор України Анатолій Матіос заявив, що деякі співробітники бюро Інтерполу в Україні брали хабарі за затримку з оголошенням у розшук. За його словами, вони вирішували, подавати документи до вищого керівництва чи ні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-