Українців усього світу закликають висловити підтримку Угоди про асоціацію з ЄС

Українців усього світу закликають висловити підтримку Угоди про асоціацію з ЄС

Укрінформ
СКУ закликає українців по всьому світу долучитися до акції на підтримку схвалення Нідерландами Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.

Про це заявили у прес-службі СКУ, передає кореспондент Укрінформу.

«Світовий конгрес українців закликає українців та друзів України у всьому світі через соціальні мережі закликати Прем’єр-міністра Нідерландів Марка Рютте розблокувати повну та безумовну ратифікацію Угоди про асоціацію між ЄС і Україною», - заявили в Конгресі.

Для цього небайдужих громадян просять поширити повідомлення #NetherlandsWithUkraine. «Ця справа є невідкладною, і ми потребуємо Вашої підтримки ТЕПЕР! Заздалегідь вдячні за Вашу підтримку», - наголосили в СКУ.

В українській організації нагадали, що Марк Рютте проголосить рішення Нідерландів щодо ратифікації Угоди про асоціацію між ЄС і Україною до 1 листопада 2016 р.

Як повідомляв Укрінформ, 6 квітня у Нідерландах пройшов консультативний референдум щодо ратифікації Угоди про асоціацію Україна-ЄС. Згідно із офіційними результатами, «проти» ратифікації угоди Нідерландами проголосувало 61% виборців (2 млн 509 тис. 395 виборців). «За» проголосувало 38,21 % виборців (1 млн 571 тис. 874 виборці). Явка склала 32,28%.

Минулого тижня прем'єр-міністр Нідерландів Марк Рютте заявив, що голландський уряд до кінця місяця визначиться з рішенням, зазначивши, що він залишається песимістично налаштованим щодо позитивного вирішення цього питання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-