САП перевірить заяву Лещенка про нерухомість Луценка

САП перевірить заяву Лещенка про нерухомість Луценка

Укрінформ
Спеціальна антикорупційна прокуратура перевірить заяву народного депутата Сергія Лещенка щодо нерухомості глави ГПУ Юрія Луценка, нібито оформлену на підставну особу.

Про це у коментарі телеканалу "112 Україна" заявив глава САП Назар Холодницький.

При цьому він зазначив, що поки не бачить підстав для кримінальної справи: "З початку роботи в САП я більше побоювався того, щоб НАБУ і САП не стали якимись підневільними інструментами якихось політичних розборок. Квартира Лещенка, квартири Луценка, якось воно звучить вже сюрреалістично. Якщо буде інформація про те, що є злочин, вона повинна бути перевірена в рамках КПК і вона буде перевірена. На сьогодні підстав на внесення до ЄРДР я не бачу".

Раніше видання "Наші гроші" повідомило, що 17 жовтня поточного року народний депутат від БПП Гліб Загорій нібито викупив вісім приміщень у Світлани Риженко, колишньої бізнес-партнерки родини генпрокурора Юрія Луценка.

Як повідомлялося, сам Сергій Лещенко купив квартиру в новобудові в центрі Києва загальною площею 192 кв. м. За поточними цінами на нерухомість у цьому районі, вартість такої квартири становить близько 7,5 млн грн.

З цього приводу НАБУ оприлюднило звіт щодо законності процедури набуття Лещенком квартири. За даними НАБУ, джерела коштів підтверджені і немає фактів незаконного збагачення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-