Кабмін виділив 125 мільйонів на оборону

Кабмін виділив 125 мільйонів на оборону

Укрінформ
Кабінет міністрів України виділив 125 млн грн на створення і впровадження спеціальних технологій і матеріалів для виготовлення нової та модернізації продукції оборонного призначення.

Про це йдеться у постанові Кабміну.

"Відповідно до частини восьмої статті 23 Бюджетного кодексу України здійснити у межах загального обсягу бюджетних призначень, передбачених Міністерству економічного розвитку і торгівлі на 2016  рік у загальному фонді державного бюджету, перерозподіл видатків  у  сумі 125 000 тис. гривень шляхом зменшення обсягу видатків розвитку за програмою 1211110 "Підтримка державних та регіональних інвестиційних проектів" та встановлення обсягу видатків розвитку за програмою 1201520 "Виконання державних цільових програм реформування та розвитку оборонно-промислового комплексу, розроблення, освоєння і впровадження нових технологій, нарощування наявних виробничих потужностей для виготовлення продукції оборонного призначення", - йдеться у розпорядженні.

У повідомленні Кабінету міністрів також зазначається, що уряд перерозподілив видатки державного бюджету у сумі 125 млн грн, передбачених Міністерству економічного розвитку і торгівлі на 2016 рік.

"Прийняття акта забезпечить у 2016 році створення і впровадження спеціальних технологій і матеріалів для виготовлення нової та модернізації існуючої продукції оборонного призначення, створення і придбання спеціального оснащення та обладнання", - підкреслили у Кабміні.

Як повідомляв Укрінформ, у проекті державного бюджету на 2017 рік на потреби національної безпеки й оборони закладено загальний обсяг видатків у сумі 129 млрд гривень, тобто 5% ВВП.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-