Банкова анонсує візит Порошенка до Брюсселя

Банкова анонсує візит Порошенка до Брюсселя

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко 20 жовтня здійснить візит до Брюсселя, де проведе низку зустрічей з керівництвом Європейського Союзу.

Про це у вівторок ввечері повідомляє прес-служба Президента.

"Заплановані зустрічі глави Української держави з президентом Європейської Ради Дональдом Туском, президентом Європейської Комісії Жан-Клодом Юнкером, президентом Європейського Парламенту Мартіном Шульцем", - сказано в повідомленні.

Лідери України та інституцій ЄС мають обговорити розвиток ситуації на Донбасі та в Криму, стан виконання Мінських домовленостей та перспективи санкційного режиму щодо Росії у відповідь на її агресію проти України. Учасники зустрічі також обговорять прогрес у впровадженні реформ та шляхи посилення підтримки з боку ЄС, скоординують подальші кроки щодо ратифікації Угоди про асоціацію та запровадження безвізового режиму для громадян України.

У порядку денному і двосторонні зустрічі Президента України з лідерами окремих держав-членів ЄС напередодні Саміту Євросоюзу 20-21 жовтня у Брюсселі.

Як раніше повідомили брюссельському кореспондентові Укрінформу в Європейській раді, зустріч Порошенка з лідерами ЄС скасовано у зв'язку з проведенням 19 жовтня зустрічі у "нормандському форматі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-