Луценко представить завтра нового прокурора Запорізької області

Луценко представить завтра нового прокурора Запорізької області

Укрінформ
Завтра, 19 жовтня, Генеральний прокурор України Юрій Луценко представить колективу прокуратури Запорізької області та правоохоронцям краю нового керівника регіонального відомства.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Запорізької області. 

«Після представлення Юрій Луценко в приміщенні прокуратури Запорізької області проведе брифінг для журналістів», - зазначається в повідомленні.

Як повідомлялося, в коментарі Укрінформу прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган зазначила, що готується наказ про звільнення з посади прокурора Запорізької області Олександра Шацького.

Сарган зазначила, що Шацького буде звільнено через виток інформації, який виявила перевірка Служби безпеки. За її словами, було виявлено низку неприпустимих фактів, зокрема злив інформації від керівництва обласної прокуратури.

Керівника облпрокуратури було відсторонено від доступу до державної таємниці. Також на певний час було відсторонено від доступу до держтаємниці і обласну прокуратуру.

У свою чергу, Шацький у коментарі одному з телеканалів розповів, що генпрокурор Юрій Луценко пропонував йому звільнитися, а після відмови йому почали погрожувати й позбавленням волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-