Парубій задоволений співпрацею уряду з парламентом

Парубій задоволений співпрацею уряду з парламентом

Укрінформ
Верховній Раді і Кабінету міністрів вдалося налагодити тісну співпрацю, яка є запорукою ефективного втілення реформ в Україні.

Про це під час панельної дискусії високого рівня «Парламенти та всеосяжна демократична реформа» заявив Голова Верховної Ради України Андрій Парубій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Те, що цього року проект бюджету був поданий у чітко визначені законом терміни, що Прем'єр-міністр сам пройшов по всіх фракціях, пояснюючи принципи і логіку побудови бюджету на наступний рік, є яскравим свідченням того, що співпраця Верховної Ради і Кабінету міністрів перебуває сьогодні на надзвичайно високому рівні», - сказав Парубій.

Він нагадав, що дехто вважав, що Верховна Рада цього скликання увійде в кризу, що вона не зможе ефективно працювати, і що цієї осені можливі вибори.

«Верховна Рада, як найвищий законодавчий орган держави, не тільки ефективно працює, а ще й стає законодавцем реформ у тих чи інших напрямках розвитку держави», - підкреслив спікер.

Він зазначив, що щільна співпраця парламенту і уряду є надійною платформою для ефективності нашої роботи і дає підстави говорити, що робота всіх органів влади «має великий потенціал для розвитку».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-