Фейгін каже, що Росія «намалювала» дані про його мільйонні борги

Фейгін каже, що Росія «намалювала» дані про його мільйонні борги

Документ
Укрінформ
Адвокат Марк Фейгін, який захищає кореспондента Укрінформу Романа Сущенка, засмучений тим, що є громадяни, які повірили у версію управління ФССП Росії про те, що йому заборонили виїзд з країни через борги.

Про це Фейгін написав у Facebook.

«Окрім тролів є тут окремі ідіоти, які повірили у версію моєї заборони на виїзд через борги. Демонстрували посилання на базу ФССП, як достовірне джерело. Обурювалися «нахабству та безпардонності» Фейгіна, що стверджував не лише свою сумлінність боржника, але й політичне підгрунтя заборони поїздки у Вільнюс на Форум вільної Росії», - написав адвокат.

Правозахисник зазначає, що дані у базі ФССП за три минулі дні часто змінювалися. «То я винен 130 тис., то 0, а зараз ставки піднялися, винен майже 2 млн», - додав він.

Згадав Фейгін також про справу власкора Укрінформу. «Про Сущенка та підписку про держтаємницю, дану мною на висуненні обвинувачення та суперечку зі слідчим про перешкоду такої підписки до виїзду за кордон, я напишу пізніше (вони там усіх вважають резидентами Ленглі)», - наголосив Фейгін.

Як повідомляв Укрінформ, 13 жовтня Управління ФССП Росії по Москві заборонило виїзд з країни Фейгіну. Раніше йому було заборонено виїжджати з Росії за рішенням судового приставу. Водночас адвокат зазначив, що у ФССП є сповіщення про погашення усіх його заборгованостей і заборона на виїзд позбавляє його можливості виступу в міжнародних організаціях, таких, як ПАРЄ, а також спілкування зі своїми підзахисними, такими, що перебувають за кордоном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-