Порошенко обговорить із лідерами ЄС перспективи санкцій проти Росії

Порошенко обговорить із лідерами ЄС перспективи санкцій проти Росії

Укрінформ
Президент Петро Порошенко на зустрічі з керівниками інституцій ЄС 19 жовтня обговорить виконання Мінських домовленостей, перспективи санкційного режиму проти РФ та прогрес в українських реформах.

Про це повідомляє прес-служба глави держави. 

"Лідери України та інституцій ЄС обговорять розвиток ситуації на Донбасі та в Криму, стан виконання Мінських домовленостей та перспективи санкційного режиму щодо Росії у відповідь на її агресію проти України", - зазначається у повідомленні.

Крім того, учасники зустрічі обговорять прогрес у впровадженні реформ в Україні та шляхи посилення підтримки з боку ЄС, а також скоординують подальші кроки щодо ратифікації Угоди про асоціацію та запровадження безвізового режиму для громадян України.

Глава держави 20 жовтня візьме участь у розширеному саміті Європейської народної партії, який відбудеться у Маастрихті. Він також проведе двосторонні зустрічі з лідерами окремих держав-членів ЄС з метою координації позицій напередодні Саміту Євросоюзу 20-21 жовтня у Брюсселі.

Як повідомлялося, 19 жовтня у Брюсселі Президент України проведе політичні консультації високого рівня Україна - ЄС за участю президента Європейської ради Дональда Туска, президента Європейської комісії Жан-Клода Юнкера, президента Європейського парламенту Мартіна Шульца та профільних членів Єврокомісії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-