Султан бін Салім: Хочемо працювати з Україною, яка з’єднає нас з Європою

Султан бін Салім: Хочемо працювати з Україною, яка з’єднає нас з Європою

Укрінформ
Президент Петро Порошенко провів зустріч з головою ради директорів та виконавчим директором групи компаній "DP World" Султаном Ахмедом бін Салімом.

Про це інформує прес-служба глави держави.

Президент наголосив, що зараз "правильний час і правильне місце інвестувати в Україну" та висловив задоволення тим, що глобальний бізнес цікавиться нашою державою.

Порошенко зазначив, що українська влада робить усе від неї залежне для того, щоб заохотити іноземних інвесторів. З цією метою при Президентові України утворена Національна інвестиційна рада, приєднатися до якої глава держави запросив Султана бін Саліма.

Султан бін Салім подякував за запрошення та відзначив велику зацікавленість в розвитку співпраці з нашою країною, що має величезний транспортний ресурс та значний людський потенціал. "Ми дивимося на Україну як на державу, яка з’єднає нас з Європою. І тому ми хочемо тут працювати", - сказав він.

Порошенко привітав підписання меморандуму між Міністерством інфраструктури України та компанією "DP World". Цей документ передбачає невідкладне утворення спільної експертної групи для аналізу наявних можливостей та механізмів інвестицій в нашу державу.

Глава держави доручив міністру інфраструктури взяти цю роботу на особистий контроль та інформувати про хід реалізації проекту.

Компанія "DP World" є однією з найбільших у світі логістичних компаній – здійснює управління 77 логістичними терміналами та 50 суміжними компаніями у 40 країнах. Є найбільш географічно диверсифікованою логістичною компанією. "DP World" входить до урядового інвестиційного холдингу Об’єднаних Арабських Еміратів "Dubai World".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-