Акцію

Акцію "Стоп Путін" проведуть у 60 країнах

Відео
Укрінформ
У багатьох країнах Євросоюзу, а також у США, Канаді у п'ятницю відбудуться громадські акції на підтримку України під гаслом "Стоп, Путін! Стоп війна!".

Учасники протесту планують пікетувати дипломатичні місії Росії, а також урядові будівлі у країнах проживання, щоб привернути увагу політиків і дипломатів до загострення ситуації на сході України, повідомила куратор акції в Україні Олена Живко в ефірі "5 каналу"

«Акція стартує по всьому світу, цього разу вона буде проходити більш ніж у 60 країнах світу. Особливість цієї акції полягає в тому, що вона зорганізована українцями, які проживають у всьому світі, - вона не проводиться жодною партією, жодною організацією - це просто всі небайдужі українці у всьому світі зорганізувалися і виступили проти війни в Україні», - зазначила координатор акції #StopPutinsWarInUkraine.

За її словами, акція відбудеться 14 жовтня. У Європі першим стартує Рим, а в Україні - Київ, де учасники зберуться о 14 годині біля будівлі російського посольства. Долучитися до акції може кожен охочий. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-