Порошенко підписав указ про делегацію для переговорів з Бразилією

Порошенко підписав указ про делегацію для переговорів з Бразилією

Укрінформ
Президент України підписав Указ "Про делегацію України для участі у переговорах між Україною та Федеративною Республікою Бразилія щодо підготовки проекту Договору між Україною та Федеративною Республікою Бразилія про взаємну правову допомогу в цивільних справах".

Текст указу №438/2016 розміщено на офіційному інтернет-представництві Глави держави.

В указі зазначено, що делегація утворюється в складі чотирьох осіб, главою її є Сергій Петухов – заступник міністра юстиції України з питань європейської інтеграції.

До складу делегації входять Сергій Коледов – начальник відділу міжнародних договорів та офіційних перекладів Департаменту міжнародного права Міністерства закордонних справ України; Людмила Марченко – завідувач відділу кримінального законодавства, законодавства про судочинство та з питань міжнародного права департаменту законодавства з питань державного будівництва Головного державно-правового департаменту Адміністрації Президента України; Катерина Шевченко – заступник директора Департаменту – начальник Управління міжнародної правової допомоги Департаменту міжнародного права Міністерства юстиції України.

Указ дозволяє главі делегації України вносити в разі потреби зміни до складу делегації, залучаючи до її роботи членів Експертної комісії з підготовки проектів міжнародних договорів України про правові відносини та правову допомогу у цивільних, кримінальних справах, утвореної Указом Президента України від 24 червня 2010 року № 724.

Міністерство юстиції за погодженням із Міністерством закордонних справ має затвердити вказівки делегації на переговори про підготовку проекту договору з Бразилією про взаємну правову допомогу в цивільних справах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-