У Раді ще немає консолідованого рішення щодо віз з РФ - Парубій

У Раді ще немає консолідованого рішення щодо віз з РФ - Парубій

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що парламентські фракції продовжують дискусії щодо доцільності запровадження візового режиму з Росією.

Про це він зазначив в інтерв'ю телеканалу "Рада"

"Дискусії у фракціях продовжуються. Учора була надія, що ми зможемо вийти на рішення (по візах з РФ - ред.), але дискусії продовжуються", - сказав спікер.

Водночас Парубій підкреслив, що він особисто й далі буде переконувати народних депутатів, аби вийти на позитивне рішення ВР щодо запровадження віз з Росією.

"У цьому випадку краще сім разів відміряти, як говориться в українській приказці, для того, щоб вийти на тверде, вольове, позитивне рішення українського парламенту", - додав голова ВР.

Нагадаємо, на початку цього тижня спікер Верховної Ради Андрій Парубій на засіданні Погоджувальної ради запропонував депутатам розглянути питання про запровадження візового режиму з Росією.

З такою заявою спікер виступив після затримання в Москві журналіста Укрінформу Романа Сущенка, який прибув до Росії з приватною метою і якого Москва звинуватила у "шпигунстві".

6 жовтня Верховна Рада так і не розглянула внесене до порядку денного питання щодо можливого запровадження візового режиму з Росією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-