Вбивство Шеремета: суд дав доступ до інформації МТС, Київстар і Лайфселл

Вбивство Шеремета: суд дав доступ до інформації МТС, Київстар і Лайфселл

Укрінформ
Суд дав згоду на доступ слідчих до інформації операторів мобільного зв'язку МТС Україна, Київстар і Лайфселл, а також відео з камер готелю Опера у справі про вбивство Павла Шеремета.

Відповідні рішення Печерського суду від 12 вересня розміщені в реєстрі судових рішень, передає Українська правда.

Так, згідно з рішенням судді Шапутько у тимчасовий доступ надана інформація в електронному та друкованому вигляді, яка перебуває у зазначених операторів з можливістю її вилучення, щодо моніторингу стосовно абонентів телекомунікаційних послуг в ході дії певних базових станцій, які працювали у певний період часу в 2016 році.

Крім того, слідчим надано доступ до копії відеозапису з камер відеоспостереження, які встановлені на фасаді будинку №53 по вулиці Богдана Хмельницького в м. Києві, який знаходиться у володінні служби безпеки готелю "Опера", з можливістю його вилучення.

Нагадаємо, один з керівників "Української правди" Павло Шеремет трагічно загинув уранці 20 липня в результаті вибуху авто керівника видання Олени Притули, в якому він перебував.

Генпрокурор Юрій Луценко назвав основною версією вбивства Шеремета помсту за його професійну діяльність.

Голова МВС Арсен Аваков заявив, що Нацполіція готова заплатити 200 тисяч гривень за будь-яку інформацію, яка стосується вби

Нацполіція просить ФБР прискорити проведення експертиз https://www.ukrinform.ua/rubric-society/2092536-nacpolicia-poprosila-nimeccinu-pro-dopomogu-u-spravi-seremeta.html, взятих в рамках розслідування убивства журналіста Павла Шеремета та звернулася до Німеччини по допомогу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-