"Самопоміч" просить звільнити Насірова

Укрінформ
Депутат від "Самопомочі" Андрій Журжій звернувся до Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана з проханням внести на засідання Кабміну подання щодо звільнення голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Про це депутат сказав під час засідання уряду, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Я хочу вас, Володимире Борисовичу, попросити, все ж таки, виконати свій інституційний обов’язок, адже ми маємо прив’язуватися не до людей, а до інституцій. Ви, як інституція, і я вас дуже прошу, і фракція просить вас, будь ласка, внесіть подання на уряд про звільнення пана Насірова із посади, яку він обіймає", - сказав Журжій.

Депутат заявив, що таке прохання пов’язане із корупційною діяльністю Насірова. Він переконаний, що антикорупційну реформу дуже важко впроваджувати, коли фіскальну службу очолюють корупціонери.

У свою чергу Прем'єр-міністр закликав народного депутата внести свої пропозиції та пропозиції фракції з цього питання та пообіцяв розглянути їх, а вже потім приймати рішення.

"Ви маєте дуже чітко внести конкретні позиції і коли ці конкретні пропозиції будуть опрацьовані, ми приймемо рішення", - запевнив глава уряду.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-