Луценко: Чому я пішов у цю м'ясорубку? Через сина

Луценко: Чому я пішов у цю м'ясорубку? Через сина

Укрінформ
Генпрокурор Юрій Луценко стверджує, що погодився очолити силове відомство після слів сина про ситуацію на фронті.

Про це він повідомив журналісту "Української правди" в рамках проекту "Один день з ...".

Призначення Луценка на посаду генпрокурора тривало кілька місяців і супроводжувалося змінами законодавства.

Перейшовши працювати в ГПУ з посади голови фракції БПП, Луценко отримав порцію критики депутатів, суспільного негативу і безліч нерозкритих його попередниками справ.

«Чому я погодився піти в цю м'ясорубку? Через сина. Я працював у парламенті, ми з колегами ухвалювали безліч потрібних, нерідко революційних законів. Але син, який повернувся з фронту, сказав, що нічого не змінюється. Саша вже дорослий, може і підняти голос на батька. Він мені сказав, що мої закони – папір, і вони в житті не працюють. І ось це стало останньою краплею. Якщо вже син не вірить в те, що я роблю – треба йти і змінювати ситуацію», – говорить Луценко.

Видання стверджує, що його тактика проста – вихоплювати з усього масиву справ, що почили у стінах відомства, найбільш перспективні, і доводити їх до кінця. Саме тому, мовляв, Луценко забиває свої дні десятками нарад.

Увечері, наголошується в статті, Луценко – «інша людина. Втомлений, виснажений численними нарадами, у м'ятій сорочці. Він сідає у крісло і підпирає підборіддя лівою рукою. Каже, що іноді увечорі з'являється відчуття, ніби так нічого і не зробив за день».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-