Президент сьогодні святкує 51 день народження

Президент сьогодні святкує 51 день народження

Укрінформ
Петро Порошенко народився на Одещині.

 З днем народження Президента привітала перший віце-спікер Верховної Ради Ірина Геращенко через свою сторінку у Facebook.

"Йому дісталося дуже важке президентство, не позаздриш. В нього дійсно непростий , емоційний характер. Але саме він на сьогодні є головним опонентом Путіна", - написала Геращенко.

"Я не дивлюся на президента через рожеві окуляри. І мені багато що не подобається. Але я вдячна йому, що він не здався і не збирається. Тому я буду його підтримувати. В ключовому - боротьбі за Україну, за її звільнення, за відновлення нашої територіальної цілісності. З днем народження, Петре Олексійовичу! Перемог Вам!" - побажала Геращенко.

Петро Порошенко народився 26 вересня 1965 року місті Болград на Одещині. Закінчив Київський університет ім.Т.Шевченка, факультет міжнародних відносин і міжнародного права.

Працював гендиректором Концерну «Укрпромінвест» (1993-1998), міністром закордонних справ (2009-2010), головою ради НБУ (2007-2012), міністром економічного розвитку і торгівлі (2012).

25 травня 2014 року на позачергових виборах обраний Президентом України.

Дружина - Порошенко Марина Анатоліївна, сини – Олексій (1985 р.н.) і Михайло (2001 р.н.), доньки - Євгенія і Олександра (2000 р.н.)

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-