У ДФС готують стратегію реформування митниці

У ДФС готують стратегію реформування митниці

Укрінформ
В Державній фіскальній службі готують стратегію реформування митниці, що базуватиметься на низці поетапних кроків, які включатимуть як внесення певних законодавчих змін, так і впровадження новацій в роботу митниць та облаштування інфраструктури митних постів.

Про це повідомляється на сайті Фіскальної служби.

"Фахівці ДФС готують стратегію реформування митниці, яка базуватиметься на рекомендаціях Міжнародного валютного фонду, іноземних експертів та донорів, зокрема, моніторингової місії Митної та прикордонної служби США. Це буде низка поетапних кроків, що включатимуть як внесення певних законодавчих змін, так і впровадження новацій в роботу митниць, облаштування інфраструктури митних постів та запровадження нових сервісів для платників тощо", - йдеться в повідомленні.

У відомстві зазначають, що для зручності користувачів у ДФС наразі працюють над удосконаленням сервісу «Єдине вікно» та оперативно вирішують усі проблемні моменти, що виникають під час його роботи. Загалом, за принципом «єдиного вікна» вже оформлено понад 3 тисячі митних декларацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-