Порошенко просить ЮНІСЕФ не допустити катувань дітей окупантами Донбасу

Порошенко просить ЮНІСЕФ не допустити катувань дітей окупантами Донбасу

Укрінформ
Президент Петро Порошенко під час виступу на засіданні Генеральної асамблеї ООН закликав ЮНІСЕФ втрутитися і запобігти катуванню дітей на окупованих територіях Донбасу.

Про це повідомляє офіційне інтернет-представництво Президента.

Зазначається, що Глава Української держави навів приклад, коли терористи на окупованих територіях на Сході України взяли у заручники підлітків.

«Ми були шоковані дізнатися, що нещодавно на окупованих територіях Донбасу проросійські незаконні збройні формування взяли у заручники дітей. Вони продемонстрували відео допиту підлітків, яким висувають абсурдні звинувачення у підготовці та здійсненні диверсій. Ця ситуація є абсолютно неприпустимою у 21-му сторіччі. Ми закликаємо ЮНІСЕФ втрутитися та запобігти катуванню цих дітей», - заявив Порошенко.

Президент також зазначив, що агресія проти України триває вже третій рік і продовжує нести біль та страждання громадянам України.

«Загинуло 2430 осіб. Значна частина - цього року. Загальна кількість жертв цієї нав'язаної нам війни у серці Європи сягнула цифри 10 тисяч - 2,5 тис. військових та 7,5 тис. мирних мешканців. У полоні бойовиків на Донбасі, а також на території Росії продовжують незаконно утримуватися сотні заручників», - сказав Петро Порошенко та закликав світове співтовариство вплинути на країну-агресора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-