НАЗК розпочинає перевіряти придбання квартири Лещенком

НАЗК розпочинає перевіряти придбання квартири Лещенком

Укрінформ
Нацагентство з питань запобігання корупції заявляє про початок перевірки у справі про купівлю квартири депутатом Верховної Ради від фракції «Блок Петра Порошенка» Сергієм Лещенком.

Про це у Фейсбук повідомила голова НАЗК Наталія Корчак.

«НАЗК отримало від НАБУ матеріали у справі купівлі квартири Сергієм Лещенком. Сьогодні. Тека - 254 сторінки. Відповідно, розпочинаємо перевірку. Про результати, згодом», - пише вона.

Раніше директор Національного антикорупційного бюро Артем Ситник заявив, що матеріали, зібрані НАБУ щодо квартири народного депутата Сергія Лещенка, 20 вересня будуть передані до Національного агентства з питань запобігання корупції.

Як повідомлялося, народний депутат Сергій Лещенко придбав квартиру площею 192 квадратних метри у новобудові в центрі Києва. Він переконує, що купив квартиру на свої заощадження й гроші, взяті в борг. Також партнером капіталовкладення стала його дівчина Анастасія Топольська. Він наголошує, що кошти, сплачені за квартиру, є чесно заробленими, і придбання квартири не порушило відповідних вимог антикорупційного законодавства України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-