Законопроект про Дорожній фонд пройшов профільний комітет Ради

Законопроект про Дорожній фонд пройшов профільний комітет Ради

Укрінформ
Законопроект про Дорожній фонд минулого тижня успішно пройшов транспортний комітет Верховної Ради. Очікується, що закон буде ухвалено вже в жовтні.

Про це повідомив заступник міністра інфраструктури Євгеній Кравцов в інтерв'ю ЛІГА.net.

"Минулого року, коли ставилося питання Дорожнього фонду, законопроект не знайшов підтримки в сесійному залі. Цього року, коли повторно готували законопроект, ми змінили підхід і відразу залучили до роботи дуже широку групу депутатів. Активно працювали над документом близько двох місяців і встигли його внести на останньому пленарному тижні, перед канікулами. Під документом 85 підписів ключових депутатів, ключових фракцій. Це дає нам значний запас підтримки з боку депутатів. Минулого тижня ми успішно пройшли транспортний комітет. Украй високі очікування, що закон буде ухвалено вже в жовтні", - повідомив він.

Водночас, який відсоток коштів спрямовуватиметься з Дорожнього фонду на ремонт доріг, на даний момент, за словами заступника міністра, ще не вирішено.  

"Наступного року планується запровадити механізм роботи Дорожнього фонду. Зараз йдуть консультації з Мінфіном про те, який відсоток (чи 100%) коштів спрямовуватиметься з Дорожнього фонду на ремонт доріг", - відзначив він. 

За його словами, якби Дорожній фонд працював вже цього року, його обсяг становив би близько 30-36 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-