Рада вшанувала пам`ять Таранова хвилиною мовчання

Рада вшанувала пам`ять Таранова хвилиною мовчання

Укрінформ
Лідери парламентських фракцій, груп і комітетів Верховної Ради вшанували пам'ять загиблого заступника глави Адміністрації Президента Андрія Таранова хвилиною мовчання.

Таку пропозицію на засіданні Погоджувальної ради вніс представник Президента у ВР Артур Герасимов, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Як ви знаєте, учора сталася трагічна подія - передчасно обірвалося життя Андрія Івановича Таранова, заступника глави Адміністрації Президента України. Більшість присутніх знали його особисто і можуть підтвердити, що значна частина його життя була присвячена реалізації державних інтересів, захисту національної безпеки і оборони. Що стосується мене особисто, то я можу сказати, що жодного візиту на лінію фронту не відбувалося без участі цієї людини", - зазначив Герасимов.

Як повідомлялося, заступник глави Адміністрації Президента Андрій Таранов 18 вересня розбився на водному мотоциклі на Дніпрі в районі Гаванського мосту. За попередньою інформацією, скутер, яким він керував, зіткнувся з іншим плавзасобом.

До ЄРДР внесені відомості за статтею 291 Кримінального кодексу («Порушення чинних на транспорті правил»).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-