Парубій сказав, які

Парубій сказав, які "хвости" має розглянути Рада цього тижня

Укрінформ
На поточному пленарному тижні парламент має розглянути кілька блоків питань, які не були розглянуті минулого пленарного тижня, зокрема щодо інформатизації, місцевого самоврядування, аграрної політики та паливно-енергетичного комплексу.

Про це на засіданні Погоджувальної ради заявив спікер Верховної ради Андрій Парубій, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Наша робота базується на домовленостях, які були на попередній Погоджувальній раді. Тобто планується, що ми у вівторок зможемо розглянути два блоки питань: до обіду - питання інформатизації та всі питання по місцевому самоврядуванню, до яких ми просто не дійшли минулого разу і які надзвичайно важливі, а після обіду - розглянути питання аграрної політики. І на четвер  головний блок - це питання паливно-енергетичного комплексу", - сказав Парубій.

Він уточнив, що у паливно-енергетичному блоці є цілий ряд питань, зокрема, про ринок електроенергії, про ринок природного газу та Національну комісію, що здійснює державне регулювання у сфері енергетики та комунальних послуг.

"Тобто ці головні блоки, які були нами обговорені, відображені в проекті порядку денному сесії. Я дуже попрошу, щоб ваші пропозиції виходили із запропонованого порядку денного", - сказав Парубій, звертаючись до учасників Погоджувальної ради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-