Порошенко подякував президенту УКК та вручив ювілейні відзнаки

Порошенко подякував президенту УКК та вручив ювілейні відзнаки

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко подякував президенту Українського конгресового комітету Америки Тамарі Галло-Олексій за роботу.

Про це повідомляє прес-служба глави Української держави.

У свою чергу пані Тамара запевнила: «Українська громада Америки продовжуватиме робити все можливе для зміцнення двостороннього та стратегічного партнерства між нашими державами. На 25 році незалежності ми зобовязуємось продовжувати маніфестацію на захист України, заохочувати США підтримувати та зміцнювати економічні санкції проти Росії, поки вона повністю не дотримуватиметься своїх міжнародних зобовязань, закликатимемо США надати Україні військову допомогу, яку вона потребує, продовжувати забезпечувати волонтерських вояків гуманітарною допомогою і підвищувати обізнаність про триваючу війну в Україні».

Вона наголосила, що Україна змогла довести світу своїми словами, вчинками та найбільше - через пролиту кров свого народу, що готова до демократії, європейських цінностей і незалежного майбутнього.

Глава держави також вручив відзнаку Президента України - ювілейну медаль "25 років незалежності України" президенту Злученого українсько-американського допомогового комітету Ларисі Кий та директору Українського музею в м.Нью-Йорк Марії Шуст за внесок у зміцнення міжнародного авторитету Української держави, популяризацію її історичної спадщини і сучасних надбань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-