На вибори російське посольство охоронятимуть у штатному режимі

На вибори російське посольство охоронятимуть у штатному режимі

Укрінформ
У неділю, 18 вересня, посольство Російської Федерації в Києві українські правоохоронці  охоронятимуть в штатному режимі. 

Про це Прем’єр-міністр Володимир Гройсман заявив у суботу на брифінгу після панелі "Реформи в Україні – чи відчутний ще пульс?" на 13 щорічній зустрічі Ялтинської європейської стратегії YES, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Україна - це дуже цивілізована країна, ми будемо робити все так, як це передбачено міжнародним законодавством. Ми не будемо охороняти виборчий процес РФ. Насправді в Києві є порядок, незалежно від того, який це день тижня. Тому правоохоронна система виконуватиме свої функції в штатному режимі", - наголосив Гройсман.

Загалом він вважає інцидент, що трапився вночі біля посольства РФ, хуліганством і дрібним інцидентом, що не потребує коментування, але в будь-якому випадку він є неприпустимим для столиці України.

"Це хуліганство. Воно неприпустиме. Столиця України - Київ повинен бути зовсім іншим прикладом культури. Це дрібний інцидент, який не вимагає коментування", - переконаний Прем'єр.

Як повідомлялося, сьогодні вночі у столиці Україні будівлю посольства РФ закидали салютами.

У неділю там, попри заборону, будуть відкриті дільниці для голосування на виборах до Державної думи РФ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-