Кернес каже, що до його кабінету з обшуком не приходили

Кернес каже, що до його кабінету з обшуком не приходили

Укрінформ
Харківський міський голова Геннадій Кернес відзначив толерантність правоохоронців, які проводили обшук в його апартаментах у готелі "Національ".

Про це мер сказав журналістам у четвер, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Співробітники Генпрокуратури і СБУ прийшли в готель біля 7-ї - на початку 8-ї ранку і запропонували видати ряд документів за 2008-2010 рр., коли я був секретарем Харківської міськради: рішення сесії міськради та інші документи, які були основою для рішень сесії, електронні носії тощо. Я сказав, що у мене їх немає. Вони ретельно всі перевіряли, знімали на портативну відеокамеру. Обшук тривав кілька годин. Все було толерантно. Я підписав протокол обшуку", - відзначив Кернес.

Він також наголосив, що обшуки були проведені у міськраді, зокрема в департаментах земельних ресурсів, містобудування і архітектури, юридичному, департаменті реєстрації. "Про їх результати мені нічого не відомо, я не бачив протоколів... У моєму кабінеті обшуку не було", - додав Кернес.

У той же час на запитання про те, чи не збирається він залишити Україну, Кернес відповів негативно: "Я не залишаю рідну Україну і рідне, улюблене місто Харків, а якщо від'їжджаю, то на якийсь час, з медичних питань. Інших поїздок у мене зараз немає і не може бути. Я переніс три операції за останні два місяці і поки що не збираюся (від'їжджати - ред.)".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-