Кириленко: Без фізкультури не буде перемог у великому спорті

Кириленко: Без фізкультури не буде перемог у великому спорті

Фото
Укрінформ
Держава має більше піклуватися про спорт вищих досягнень, але без фізкультури не буде перемог.

На цьому наголосив віце-прем'єр-міністр України В'ячеслав Кириленко під час  відкриття Олімпійського уроку та урочистостей з нагоди Дня фізичної культури та спорту, що відбулися на НСК «Олімпійський».

ФОТОГАЛЕРЕЯ (16 фото)

Фото: Олексій Іванов / Укрінформ.

Про це повідомляє Урядовий портал.

«Зараз наші спортсмени у Бразилії виборюють медалі для України. Паралімпійці на третьому місці у медальному заліку, і впевнений, що попереду у них великі досягнення. Раніше наші олімпійці у Ріо зробили теж все можливе. Держава має більше піклуватися про спорт вищих досягнень, але без фізкультури не буде перемог», - сказав Кириленко.

Він оголосив привітання зі святом від Президента, у якому Петро Порошенко відзначив, що саме тепер нашій країні особливо потрібні успіхи, адже кожне спортивне звершення сповнює серця українців гордістю за свою державу.

Віце-прем'єр-міністр побажав присутнім  великих досягнень і перемог. Особливі слова вдячності він висловив усім тренерам, які виховують українських спортсменів і майбутніх чемпіонів. 

Віце-прем'єр-міністр В'ячеслав Кириленко, президент НОК України Сергій Бубка, міністр молоді та спорту Ігор Жданов нагородили олімпійських переможців та їхніх тренерів, які повернулися із Олімпіади в Ріо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-