У Туреччині запевнили:

У Туреччині запевнили: "замирення" з РФ не вплине на співпрацю з Україною

Укрінформ
Налагодження відносин Турецької Республіки із Росією жодним чином не вплине на відносини Туреччини з Україною.

У цьому запевнив міністра оборони України Степана Полторака його турецький колега Фікрі Ишик на зустрічі у Лондоні, повідомляє прес-служба МОУ. 

"Налагодження відносин Турецької Республіки із Росією жодним чином не вплине на відносини Туреччини з Україною", - сказав він. 

Міністр оборони Туреччини заявив, що засуджує анексію Криму та підтримує Україну в її прагненні до незалежності та суверенітету.

Сторони обговорили перспективи розвитку подальшої співпраці. "Для нас важливо розвивати співробітництво в оборонно-промисловому комплексі. Перспективи цих відносин особливо важливі у питанні стабільності в Чорноморському регіоні", - зазначив Ишик. 

У свою чергу міністр оборони України запросив турецького колегу розглянути конкретні шляхи подальшої співпраці вже в Україні. "Турецька Республіка була і є нашим другом і стратегічним партнером. Дружні і довірчі відносини склалися як на загальнодержавному рівні між нашими президентами, так і на відомчому, між міністерствами оборони двох країн", - сказав Полторак.

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-