ГПУ підтверджує участь Грановського у зустрічі з генпрокурором Кіпру

ГПУ підтверджує участь Грановського у зустрічі з генпрокурором Кіпру

Укрінформ
Народний депутат Олександр Грановський брав участь у зустрічі генпрокурора Юрія Луценка з його кіпрським колегою.

Про це, відповідаючи на запитання журналістів, сказав заступник генпрокурора Євген Єнін, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Депутат Грановський дійсно був присутній на одній із зустрічей з керівництвом генеральної прокуратури Кіпру", - сказав він.

Водночас Єнін додав, що  нардеп не  входив до складу офіційної делегації Генпрокуратури. "Його візит не здійснювався за кошти державного бюджету і за його участі ми з`ясовували у кіпрської сторони деталі наданої ним інформації стосовно зв`язків українських народних депутатів, які підозрюються нами в наявності певних компаній, зареєстровних на них прямо чи опосередковано на територі Республіки Кіпр", - зазначив посадовець.

Нагадаємо, журналіст Михайло Ткач оприлюднив у Facebook фотографію, яка свідчила про те, що генпрокурор Юрій Луценко їздив з робочим візитом до Кіпру разом із нардепом Олександром Грановським, якого називають неформальним куратором фракції БПП.

Як стверджував журналіст, це фото було опубліковане на сторінці прес-секретаря  генпрокурора Лариси Сарган у соцмережі, однак згодом вона видалила цю фотографію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-