Лещенко прокоментував свою поїздку до Грузії

Лещенко прокоментував свою поїздку до Грузії

Укрінформ
Депутат БПП Сергій Лещенко поїхав у Тбілісі, взявши один день відпустки за власний рахунок.

Про це політик сказав "Українській правді", коментуючи заяву голови парламенту Андрія Парубія про те, що Рада не відправляла Лещенка в службове відрядження до Грузії.

"Я перебуваю в Тбілісі з одноденною поїздкою на конференції Інституту Маккейна. Відрядження ВР не оформила, моя заява про відпустку за власний рахунок на цей день в приймальні Парубія ще з понеділка. Вона зареєстрована під номером 208039", - зазначив депутат.

За словами Лещенка, поїздка була запланована ще в липні.

"Аби не пропускати вівторок та четвер, я переніс свій виступ на середу, виступав разом з міністром закордонних справ Грузії та послом США на одній панелі. Ввечері брав участь в обговоренні виступу генсека НАТО Столтенберга та поставив запитання щодо підтвердження рішення Бухарестського саміту НАТО за 2008 рік про те, що Україна буде членом НАТО", - повідомив парламентарій.

Як повідомляв Укрінформ, Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що не підписував заяву на відрядження народного депутата Сергія Лещенка до Тбілісі, оскільки ще раніше видав розпорядження про обов'язковість підписання ним заяв лише на відрядження до ПАРЄ.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-