Середа в Раді: звернення до Конгресу США та права засуджених

Середа в Раді: звернення до Конгресу США та права засуджених

Укрінформ
Народні депутати у середу розглянуть проект постанови про звернення Верховної Ради України до Палати представників Конгресу США щодо початку розгляду законопроекту №5094 "Акт стабільності та демократії в Україні.

Це передбачено порядком денним парламенту на 7 вересня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Також нардепи розглянуть внесення змін до Закону "Про ратифікацію Конвенції про права інвалідів і Факультативного протоколу до неї".

Крім того, народним депутатам у середу запропоновано розглянути проекти постанов про перейменування села Данине Ніжинського району Чернігівської області та села Матроська Ізмаїльського району Одеської області.

У першому читанні Верховна Рада розгляне законопроект про внесення змін до деяких законів України щодо набуття повноважень сільських, селищних, міських голів; проект закону про внесення змін до Закону України "Про регулювання містобудівної діяльності" щодо продовження терміну прийняття в експлуатацію об'єктів будівництва, збудованих без дозволу на виконання будівельних робіт.

Сьогодні нардепи також можуть ухвалити у другому читанні і проект Закону щодо удосконалення доступу до правосуддя осіб, які утримуються в установах попереднього ув'язнення та виконання покарань та законопроект щодо забезпечення виконання кримінальних покарань та реалізації прав засуджених.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-