Новинський: Про можливе позбавлення мандата – не чув

Новинський: Про можливе позбавлення мандата – не чув

Укрінформ
Народний депутат від "Опозиційного блоку" Вадим Новинський заявив, що не знає про підготовку Генеральною прокуратурою подання на позбавлення його депутатської недоторканності.

Про це політик написав у Фейсбуці.

"Справ щодо мене, за якимм мені могло б бути висунуто обвинувачення, не існує. Сьогодні я був у прокуратурі, і там теж нічого подібного не звучало", – підкреслив він.

Новинський нагадав, що в ГПУ відбулася його очна ставка з митрополитом Переяслав-Хмельницьким і Вишневським Олександром (Драбинком). "У нас була очна ставка з Олександром (Драбинком). Після спілкування слідчий подякував за співпрацю та плідну роботу. Ми його подякували за професіоналізм і розійшлися. Конфлікту з Драбинком у мене немає. Це він хоче подати все так, ніби у мене з ним конфлікт. У ЗМІ поширювалася наклеп про те, що я його побив. Не бив. Це брехня", – запевнив Новинський.

Як повідомлялося, 1 вересня "Українська правда" з посиланням на власні джерела в прокуратурі повідомила, що ГПУ готує подання на зняття депутатської недоторканності з Новинського у зв'язку з його нападом на митрополита Драбинка.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-