Долгов обговорив з делегацією НАТО допомогу українському війську

Долгов обговорив з делегацією НАТО допомогу українському війську

Укрінформ
Заступник міністра оборони України з питань європейської інтеграції Ігор Долгов зустрівся з делегацією НАТО з питань оборонного планування, яка прибула з візитом в Україну для участі в експертному засіданні з питань участі України в Процесі планування та оцінки сил.

Про це повідомили в прес-службі Міноборони України.

«29 серпня розпочався візит в Україну делегації НАТО з питань оборонного планування для участі в експертному засіданні з питань участі України в Процесі планування та оцінки сил. Делегацію Альянсу очолює представник Управління планування Департаменту оборонної політики та планування Міжнародного секретаріату НАТО Девід Браун», - йдеться в повідомленні.

Як зазначили в прес-службі оборонного відомства, у Києві з представниками Північноатлантичного альянсу зустрівся заступник міністра оборони України з питань європейської інтеграції Ігор Долгов. Також відбулися переговори у складі делегацій.

Сторони обговорили хід виконання заходів реформування Збройних Сил України та напрями подальшого надання експертно-дорадчої та практичної підтримки Збройним Силам України з боку НАТО, у тому числі з урахуванням підсумків цьогорічного саміту НАТО у Варшаві, під час якого відбулося засідання комісії Україна — НАТО.

За словами Долгова, співпраця нашої держави з Альянсом розглядається як ефективний механізм для трансформації суспільства, поглиблення демократизації, забезпечення прав і свобод громадян, свободи засобів масової інформації, верховенства права. Заступник міністра також відзначив тісну співпрацю оборонного відомства з Представництвом НАТО в Україні.

Відмічається, що під час візиту відбудуться робочі зустрічі делегації НАТО з питань оборонного планування з керівниками профільних структурних підрозділів Міністерства оборони та Генерального штабу Збройних Сил України, а також представниками Державної прикордонної служби України, Національної гвардії України, Державної служби України з питань надзвичайних ситуацій та Служби безпеки України.

Фото: МОУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-