Парубій: Від дерегуляції залежить надто багато

Парубій: Від дерегуляції залежить надто багато

Укрінформ
Голова Верховної Ради Андрій Парубій заявив, що в Україні багато залежить від того, чи зможе влада провести процеси дерегуляції.

Про це він заявив під час засідання Національної ради реформ, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Надто багато питань в інших сферах залежить від того, чи зможемо ми провести дерегуляцію, чи не зможемо. Це не тільки питання економіки, питання залучення інвестицій, а ще й одне з найголовніших завдань - по боротьбі з корупцією», - заявив Парубій.

Спікер наголосив, що часто-густо під гаслами захисту державного майна намагаються приховати фінансові схеми.

«Ми дуже часто бачимо, коли порушуємо питання приватизації, коли під гаслами захисту державного майна захований не професійний інтерес, а політично-фінансовий інтерес певних груп, які всіма силами намагаються схеми минулого перенести у майбутнє», - наголосив Голова ВР.

Водночас Парубій розповів, що Верховна Рада вже зробила значні кроки в процесах дерегуляції.

«Верховна рада України йде шляхом реформи у питаннях дерегуляції, багато рішень і багато реформ було зроблено і започатковано. Дуже часто йдуть складні дискусії. Цілий ряд законів вже прийняті в першому читанні, пройшли професійну дискусію на рівні комітетів. Наприклад, законопроект про ринок електроенергії, де фактично майже є спільна політична воля всіх фракцій, небагато залишилось, щоб провести всі дискусії», - сказав він.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-