Стратегічно маємо зосередитись на досягненнях у матеріальній сфері - Порошенко

Стратегічно маємо зосередитись на досягненнях у матеріальній сфері - Порошенко

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко заявив, що тепер потрібно зосередитись на досягненнях у матеріальній сфері та рівні життя людей.

Про це він заявив під час урочистого виступу на Майдані Незалежності перед військовим парадом, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Незалежність вже дала нам демократію і свободу, відчуття громадянської гідності і національної єдності... Нарешті виросло перше пострадянське покоління з новим європейським світоглядом. Епіцентром фундаментальних змін неодноразово ставав цей Майдан, Майдан нашої Незалежності, і тепер стратегічно і тактично ми маємо зосередитись на досягненнях у матеріальній сфері, на рівні життя людей", - сказав Порошенко.

Він додав, що Угода про асоціацію з ЄС вже працює і вже поступово компенсує ті колосальні втрати, "які завдала війна та економічна агресія Росії".

"Москва намагається душити нас як закриттям свого ринку, так і блокуванням транзиту в інші країни. На фоні безпрецедентних зовнішніх шоків вдалося забезпечити макроекономічну стабілізацію та відновлення економічного зростання", - додав Президент.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-