Турчинов: Уся історія України - це боротьба за право бути незалежною

Турчинов: Уся історія України - це боротьба за право бути незалежною

Укрінформ
Україна має унікальне геополітичне положення, і саме тому вся її історія - це боротьба за право бути незалежною, самостійною, європейською державою.

На цьому наголосив секретар РНБО України Олександр Турчинов у своєму вітанні з  Днем Незалежності України.

"Минуло двадцять п'ять років з моменту відродження незалежності України - держави, яка починає свій відлік із часів Київської Русі. Наша країна має унікальне геополітичне положення, і саме тому вся історія України - це боротьба за право бути незалежною, самостійною, європейською державою", - йдеться у вітанні.

За словами секретаря РНБО, на превеликий жаль, у новому столітті ця боротьба знову загострилась. "Нас хочуть позбавити права бути державою, але ми захистили це право на Майдані, на фронтах, протистоячи одному з найбільш сильних та небезпечних ворогів у світі та зупинивши його", - наголосив Турчинов.

"Ніхто не здатен зупинити наш шлях до свободи, демократії та цивілізації. Лише Український народ має право писати свою історію і господарювати  у власному домі! Зі святом! Нехай Бог благословить Україну та кожного з вас!", - підкреслив секретар РНБО.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-