Керівники іноземних держав привітали Україну з  Днем Незалежності

Керівники іноземних держав привітали Україну з Днем Незалежності

Укрінформ
На адресу Президента України Петра Порошенка продовжують надходити привітання від керівників іноземних держав з нагоди Дня Незалежності України.

Про це повідомляє сайт Глави держави.

"Лідери держав бажають миру, процвітання та добробуту українському народові і державі, а також висловлюють надію на подальший розвиток двосторонніх відносин між країнами на основі взаєморозуміння та поваги", - зазначається у повідомленні.

Так Президент Хорватії Колінда Грабар-Кітарович у вітанні побажала добробуту, безпеки та стабільності Україні, наголосивши, на повній підтримці Хорватією територіальної цілісності та суверенітету Української держави. Вона також висловила сподівання на розвиток двосторонньої співпраці між державами.

Голова Китайської Народної Республіки Сі Цзіньпін  у привітанні підкреслив, що Україна є традиційно дружнім партнером у співпраці з Китаєм і дружба народів двох країн йде корінням в далеке минуле.

Президент Турецької Республіки  Реджеп Таїп Ердоган та Прем’єр-міністр Турецької Республіки Біналі Їлдирима за нагоди Дня Незалежності України побажали "дружньому українському народу добробуту та благополуччя".

Привітання Главі держави та Українському народові з національним святом надійшли від очільників Болгарії, Словаччини, Білорусі, Боснії і Герцеговини, Молдови, Казахстану, Киргизстану, Туркменістану, Вірменії, Узбекистану.

Із 25-ю річницею Незалежності Україну також привітали Король Бельгійців Філіп, Президент Об’єднаних Арабських Еміратів Халіф бін Заїд Аль Нагаян, Віце-президент, Прем’єр-міністр ОАЕ, Правитель Емірату Дубай Мухаммад бін Рашид Аль Мактум та Спадкоємний принц Абу-Дабі, заступник Верховного Головнокомандувача Збройними Силами ОАЕ Мухаммад бін Заїд Аль Нагаян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-