Президент передав армії 141 одиницю техніки

Президент передав армії 141 одиницю техніки

Фото
Укрінформ
Президент Петро Порошенко передав армії 141 одиницю військової техніки, виготовленої або модернізованої на вітчизняних підприємствах.

Передання відбулося на аеродромі в Чугуєві на Харківщині, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Сьогодні, дорогі мої, ми направляємо на фронт чергову партію із 141 одиниці озброєння і військової техніки, виготовлені або модернізовані на підприємствах військово-промислового комплексу України. Представлені тут зразки озброєння та військової техніки здатні ефективно виконувати поставлені командуванням завдання, які стоять перед нашими Збройними силами", - зазначив Президент.

Серед переданого озброєння - кілька літаків-винищувачів, радіолокаційні станції, бойові гелікоптери, танки, БТР, зенітні установки, самохідні артилерійські і реактивні установки, колісна автомобільна техніка.

"У 2014 році оборонно-промисловий комплекс нашої держави забезпечив нас нашвидкуруч виготовленим, відремонтованим та відновленим озброєнням. Промисловці за всяку ціну, в максимально короткі терміни поставляли всю цю техніку армії. Ми всі пам'ятаємо, як не було броньованої техніки, як не вистачало танків, БМП, БТРів, і трималося все на потужному бойовому дусі і патріотизмі. Ми вистояли, і в п'ятнадцятому році оборонка, крім ремонту і відновлення, стала поставляти нову і глибоко модернізовану техніку", - наголосив Президент.

За його словами, цього року вітчизняний військово-промисловий комплекс вже починає виготовляти сучасне високотехнологічне озброєння. "Для забезпечення потреб армії підприємствами оборонно-промислового комплексу України в 2016 році вже виготовлено, модернізовано і передано у війська більше одної тисячі одиниць озброєння і військової техніки. Цей процес триває", - заявив глава держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-