Вихована без совкових комплексів молодь не здасть Україну - Порошенко

Вихована без совкових комплексів молодь не здасть Україну - Порошенко

Укрінформ
Президент України Петро Порошенко зауважив, що сучасне молоде покоління українців ніколи і нікому не здасть Україну.

Про це Президент заявив у Києві під час вручення державних нагород з нагоди 25-ї річниці Незалежності України, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Вступило в нове доросле життя нове покоління українців. Це інші люди - ніколи і нікому вони Україну вже не здадуть. Виховані в абсолютно інший спосіб. Це перше, як колись казали, непороте покоління, неінфіковане, непошкоджене...Наша молодь без будь-яких совкових комплексів і страхів", - сказав Президент і нагадав, що нещодавно спілкувався з 25-літніми українцями.

Він зауважив, що молодь - це рушійна сила, яка зробить все можливе і навіть не можливе заради майбутнього нашої фантастичної держави.

"Саме з цього середовища виріс середній клас, який є рушійною силою всіх змін в нашій державі. Тепер маючи за плечима цей 25-річний досвід ми з юності переходимо у більш відповідальний час — зрілості. Усі чітко усвідомлюємо свою відповідальність перед майбутніми поколіннями, намагаємося творити Україну такою, щоб діти, онуки та правнуки пишалися нею і нами, бо ми її творимо", - сказав Порошенко.

Він упевнений, що найкращі сторінки історії України - попереду.

"Сьогодні український народ як ніколи раніше свідомий того, що лише в єдності ми можемо досягти надмети - перемогти і побудувати вільну і демократичну державу, яка гарантуватиме свободу і добробут кожного її громадянина. Так, очевидно, країні не легко і кожен це відчуває. Однак, я впевнений, що найкращі сторінки історії нашої держави - попереду", - сказав Порошенко.

Президент додав, що для життя в гармонії та достатку  українцям надзвичайно важливо провести реформи.

"Ті реформи, які сприятимуть зміцненню України і дадуть змогу стати прогресивною європейською державою",  - наголосив Порошенко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-