«Справа Онищенка»: суд переніс розгляд скарги одного з ключових фігурантів

«Справа Онищенка»: суд переніс розгляд скарги одного з ключових фігурантів

Укрінформ
Апеляційний суд міста Києва переніс розгляд апеляційної скарги одного з фігурантів «газової справи» Олега Рябошапки на 31 серпня.

Про це в середу повідомили в прес-службі Апеляційного суду міста Києва.

«Розгляд апеляційної скарги, поданої в інтересах Рябошапки О.М., відкладено до 31 серпня 2016 року (15 год. 30 хв.) у зв’язку із неявкою сторін у судове засідання», - йдеться в повідомленні.

Раніше за клопотанням прокуратури суд встановив Рябошапці, як одному з ключових фігурантів по «газовій справі» Оніщенка, заставну суму 1,5 млн гривень. 22 червня після внесення застави Рябошапка був звільнений з-під варти, але його знову затримали на виході з Лук'янівського СІЗО за іншим епізодом, який також стосується «газової справи». За новою підозрою суд призначив Рябошапці заставу в розмірі 100 млн гривень.

Як відомо, 19 червня суд заарештував на 60 днів 10 осіб, затриманих 15 червня по «газовій справі», в якій також фігурує народний депутат Олександр Онищенко. За попередніми даними слідства, в результаті викритої газової схеми державі було завдано збитків на суму 3 млрд гривень, з яких 1,6 млрд - це кошти, отримані від перепродажу газу посередниками і виведені через фіктивні підприємства, а 1,3 млрд - це несплачена сума ренти за користування надрами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-