Держприкордонслужба зробила офіційну заяву щодо обшуків

Держприкордонслужба зробила офіційну заяву щодо обшуків

Укрінформ
Держприкордонслужба зробила заяву щодо обшуків та спроби блокування системи її організації.

 Про це йдеться в заяві Держприкордонслужби України з приводу обшуків в Адміністрації відомства 16 серпня 2016 року.

"Державна прикордонна служба не є політичною структурою, а є правоохоронним органом спеціального призначення, основне завдання якого – організація охорони державного кордону України. В той же час ми змушені звернути увагу суспільства на те, що в умовах «гібридної війни» спроби блокування системи організації та управління кордоном є неприпустимі", - йдеться у заяві. 

У відомстві наголошують, що спроби дискредитувати керівництво Держприкордонслужби в діях військової прокуратури спостерігаються системно.

"Для того, аби встановити істину в незаконній вирубці лісу на Закарпатті, потрібно працювати на Закарпатті і встановлювати причетних осіб і з інших структур і відомств, які, безумовно, є", - йдеться у заяві.

В Держприкордонслужбі також наголошують на готовності співпрацювати: "Ми передали до Генеральної прокуратури матеріали, що свідчать про епізоди справи з можливими ознаками злочинних дій. Ми попросили наших словацьких колег також розібратися у ситуації та подати наявну в них інформацію. В умовах «гібридної» війни проти України єдиним переможним шляхом є спільна робота і об’єднання зусиль", - йдеться у заяві.

У документі наголошується, що окремі керівники військової прокуратури вчора вкотре з незрозумілих мотивів спробували перевести питання кримінальної справи локального рівня на масштаби відомства і при цьому «зіткнути лобами» Держприкордонслужбу та Нацполіцію, "організувавши в центрі Києва маски-шоу для російського телебачення. А з ким, кого і навіщо будуть зіштовхувати завтра? ...Лише державницька позиція керівництва Держприкордонслужби не реагувати на провокації дозволила уникнути банального зіткнення та трагічних наслідків".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-